Neem direct contact op met

Jurjen (0623757825)

 

Welkom

Welkom

Kringloopbedrijf Ploeger & Blaauw is een bedrijf dat zich bezighoudt met inkopen van complete of gedeeltelijke inboedels, deze goederen kunnen/mogen afkomstig zijn uit: Woningen, bedrijven, boerderijen, schuren, zolders elk object dat ontruimt moet worden. Wij zijn gespecialiseerd in het veegschoon opleveren van onroerend goed. Wij streven ernaar dat als we ons werk klaar hebben dat de woning of bedrijfspand verhuur of verkoop gereed is. Er wordt bewust voor gekozen voor het motto “allround dienstverlening” omdat we een perfecte service naar de klant aan willen bieden. U kunt denken aan de volgende werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

 • Inkoop van complete of gedeeltelijke inboedels
 • Ontruiming van alle voorkomende bebouwingen
 • Tuinen opschonen en eventueel onderhoud plegen
 • Bestrating (verwijderen en leggen)
 • Hulp bij verhuizing
 • Grof vuil verwijderen en afvoeren
 • Kleine sloopwerkzaamheden verrichten (huis/tuin terugbrengen in oude staat)
 • Verwijderen van vloerbedekking

Ploeger en Blaauw is de geschikte partij om u deze zorg uit handen te nemen op het moment dat u het te druk heeft . 


Jurjen Blaauw (06-23757825)

 

Wij ondersteunen de volgende goede doelen

 • Dorcas

Ploeger en Blaauw helpt Dorcas, deze stichting helpt de allerarmsten waar ook ter wereld. U kunt uw kleding ook bij de snuffelschuur afgeven en wij zorgen ervoor dat het op de juiste plaats komt.

 

 

 • Get2Give Aduard

 

 

 • KWF

 

 

 

Nieuws: wij ontruimen Haren

Onderstaand bericht verscheen in augustus op www.harendekrant.nl. We geven het hieronder graag door:

Jurjen Blaauw en Tonko Ploeger uit Leek willen zich graag aan Haren presenteren met een bijzondere service: zij ontruimen huizen en leveren die weer gebruiksklaar op voor de volgende bewoners.Foto: Jurjen en Tonko op zoek naar klanten in Haren (bron foto: www.harendekrant.nl)

De vrienden zeggen: “We kunnen in niet stilzitten, daarom zijn we met dit bedrijf begonnen. We verkopen inboedels in onze snuffelschuur in Enumatil. En dan kom je vaak in woningen waar iemand is overleden of naar een verzorgingshuis gaat verhuizen. Mensen zoeken dan een manier om de woning snel en netjes te ontruimen en dat doen wij dan voor ze. Vaak in overleg met de verhuurder of de nieuwe eigenaar.” De twee bezige bijen verrichten hun werk tegen een vergoeding, maar soms betalen de opdrachtgevers in de vorm van de inboedel. “Ook komt het voor dat wij gewoon geld betalen voor waardevolle inboedel, het hangt helemaal af van de situatie”, aldus Blaauw. De twee denken in Haren veel klanten te kunnen vinden, omdat er veel ouderen wonen die op den duur gaan verhuizen. “Dan worden we door familie ingeschakeld om de woning snel en netjes te ontruimen en grof vuil weg te brengen”, zegt Jurjen Blaauw.