Neem direct contact op met

Jurjen (0623757825)

 

Inboedels en inventarissen

Inboedels en inventaris opkopen

Als opkoper van inboedels en inventarissen is Ploeger & Blaauw dé partner om een inventaris mee op te ruimen. Wij beschikken over voldoende capaciteit en middelen om nagenoeg iedere inboedel/inventaris aan te kunnen pakken. Met voldoende opslag, eigen transportmiddelen en uiteraard de kennis om dit alles deskundig en snel aan te kunnen pakken.


Opkoop, onze werkwijze
Voor de opkoop van een inboedel en/of inventaris zijn wij altijd bereikbaar en kunnen snel ter plaatse zijn om samen met u te kijken wat de manier van aanpak moet zijn. Na een goed en duidelijk overleg zullen wij een marktconform bod uitbrengen op uw inboedel/inventaris. In ons bod houden wij rekening met de kosten voor de opruim-, transport- en opslagkosten. Mocht u akkoord gaan met ons bod, dan leveren wij het leeg te maken object bezemschoon op. Dit alles gebeurt uiteraard binnen de afgesproken termijn.

Spoedontruimingen
Ook spoedontruimingen om een object snel leeg te maken en bezemschoon op te leveren behoren tot de mogelijkheden. Dit kan zich voordoen bij een faillissement, verandering van huur of verkoop van het object. Wij beschikken over voldoende mensen en materieel om nagenoeg ieder object snel leeg te maken. Ook de beveiliging van de goederen en objecten wordt gewaarborgd.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd via onze website contact met ons opnemen.

Snel, vakkundig en volgens afspraak. Dat is onze belofte en daar mag u ons aan houden!